tag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post2014839192055870120..comments2023-03-27T07:00:23.652+01:00Comments on HuNoCu: Krumplinudli zsályás rókagombávalMárkaséfhttp://www.blogger.com/profile/06617533721984596511noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-46493078409971020732009-06-29T11:34:43.236+01:002009-06-29T11:34:43.236+01:00Nem is tudom, minek szurkoljak :-D
Amennyiben itth...Nem is tudom, minek szurkoljak :-D<br />Amennyiben itthon fogsz főzni, úgy kipróbálnám azt az éttermet!<br />Mindenesetre a blogodat felvettem a linklistámba, nehogy lemaradjak valamiről!Milliehttps://www.blogger.com/profile/03248183892386461660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-68640393520791853442009-06-28T23:21:41.382+01:002009-06-28T23:21:41.382+01:00Neked is lehet rókagomba-porod:) Kevés szárított r...Neked is lehet rókagomba-porod:) Kevés szárított rókagomba és egy szabad kávédaráló kell hozzá. <br /><br />Köszönöm az érdeklődést. Az elmúlt négy évben London, több helyen is, jó néhány erős francia étterem. Közülük is a legfontosabb állomás a Clos Maggiore, amit többször is említek a blogban. Itt másfél évet töltöttem, javarészt a Sauce Section-ben (ami alapvetően hús részleget jelent, teljes mártásmenedzsmenttel). Jelenleg ideiglenesen itthon, jó pár hétig még biztosan, de talán sokkal tovább is. A folytatás nyitott!Márkaséfhttps://www.blogger.com/profile/06617533721984596511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-52695990981042880932009-06-28T21:04:27.486+01:002009-06-28T21:04:27.486+01:00Ez zseniálisan hangzik! Bárcsak lenne nekem is rók...Ez zseniálisan hangzik! Bárcsak lenne nekem is rókagombaporom!<br />Szabad érdeklődni, hogy te hol dolgozol? A Waitrose nincs éppen a szomszédban :-DMilliehttps://www.blogger.com/profile/03248183892386461660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-36066019282385830742009-06-23T20:14:42.028+01:002009-06-23T20:14:42.028+01:00Igen, a gombapor remek, azt gyakran használok (per...Igen, a gombapor remek, azt gyakran használok (persze sajátot). A rókagombapor/szárítmány, ami kétséges, de azt hiszem, a poszt hatására teszek majd egy próbát, ha újra frisshez jutok. Nagyon jól el tudom képzelni ezt az összeállítást.Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/14876159188894070990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-77490218578243240492009-06-23T13:45:27.188+01:002009-06-23T13:45:27.188+01:00Amikor ezt az ételt készítettem, akkor a szárított...Amikor ezt az ételt készítettem, akkor a szárított rókagombát élelmiszerboltban vettem hozzá, egészen pontosan a Waitrose-ban. £4,50 volt egy kis üveg, max. 5-10 dkg. De nagyon aromás volt, levesekbe téve egy-egy darabka már csodát tett. Egyébként akárhogy is, nem olcsó mulatság, a jó minőségű erdei gomba szárítottan is drága.Márkaséfhttps://www.blogger.com/profile/06617533721984596511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-7910988233336849832009-06-23T13:38:33.897+01:002009-06-23T13:38:33.897+01:00Ahogy látom, Te profi gombász vagy, nagyszerű!
Kér...Ahogy látom, Te profi gombász vagy, nagyszerű!<br />Kérdésedre: itt a lényeg a technikán van, a lassú infuzionáláson, amely bármilyen „porszerű” dologgal végrehajtható. Pl. gyakran készítettünk „curry veloutét”, amely egy hal-alapvelouté befejezése jó minőségű, lágyabb curry-porral.<br />Nem vagyok a téma szakértője, de úgy emlékszem, hogy volt már kezemben jó minőségű szárított rókagomba. Éppen csak szárított állaga volt, szinte még hajlékony. Kávédarálóban kell porítani, tényleg működik. Rendkívül aromás, és még színez is.Márkaséfhttps://www.blogger.com/profile/06617533721984596511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-40878552045074471732009-06-23T09:35:07.574+01:002009-06-23T09:35:07.574+01:00Nagyon jó!
(A kapucsínó mennyire (róka)gombaízű? A...Nagyon jó!<br />(A kapucsínó mennyire (róka)gombaízű? A szárított rókagombával nincsenek jó tapasztalataim)Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/14876159188894070990noreply@blogger.com