tag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post2719819589761696049..comments2023-03-27T07:00:23.652+01:00Comments on HuNoCu: Csülkös-nyelves terrinMárkaséfhttp://www.blogger.com/profile/06617533721984596511noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-30982888544518918162011-05-22T09:05:40.148+01:002011-05-22T09:05:40.148+01:00Hahóóóó!!!Miért nem írtok erre a termékeny gondola...Hahóóóó!!!Miért nem írtok erre a termékeny gondolattal,hiteles szakmaisággal mívelt produktumra,erre a színvonalat tartó blogra?Maestro,talán főzz többet ide,vagy hívd szellemi,szakmai társaidat,írjanak!!süllőcskehttps://www.blogger.com/profile/06973091106129844482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-32552625908016352712011-05-10T21:20:03.114+01:002011-05-10T21:20:03.114+01:00Gratula, jól hangzik, és francia stílusú is. Csirk...Gratula, jól hangzik, és francia stílusú is. Csirkemáj-terrin spárgával, zsályával tálalva, ilyenről már hallottam.Márkaséfhttps://www.blogger.com/profile/06617533721984596511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-79764181979874821032011-05-10T14:16:27.965+01:002011-05-10T14:16:27.965+01:00Tegnap készítettem,sós-citromos vízben roppanósra ...Tegnap készítettem,sós-citromos vízben roppanósra főzött spárgát és újhagymát, ugyanebben a lében rózsaszínre párolt csirkemájat párosítottam.Fehér csirkelevem volt,és a kiállítás megnyitómon felszolgált oldalas konfitálásából származó leszűrt,lezsírozott pecsenyelevem,a kettőt merészen összekevertem.Már-már el is vonta a figyelmet a spárgáról.De nem lett rossz,főleg,hogy ez volt az első terrinem.süllőcskehttps://www.blogger.com/profile/06973091106129844482noreply@blogger.com