tag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post3018969964298659587..comments2023-03-27T07:00:23.652+01:00Comments on HuNoCu: RostélyosélményMárkaséfhttp://www.blogger.com/profile/06617533721984596511noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-65303342502053985462011-07-21T15:41:21.058+01:002011-07-21T15:41:21.058+01:00lehet, h hülye kérdés, de milyen marhahúsból érdem...lehet, h hülye kérdés, de milyen marhahúsból érdemes ezt készíteni?zselehttps://www.blogger.com/profile/00707202395989743664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-71412928773214638572010-12-10T21:31:43.352+00:002010-12-10T21:31:43.352+00:00Sajna, a rostélyos más értelmezése köznapi manapsá...Sajna, a rostélyos más értelmezése köznapi manapság a magyar gasztronómia haladóbbik vonalában is. Vagyis ebédmenü alapanyagként használnak emberi fogyasztásra gyakran csak korlátozott mértékben alkalmas olcsó húsokat, amiket hosszadalmas szuvidolással puhítgatnak, majd a keletkező sajátságos bukét túlsütéssel igyekeznek elfedni/kompenzálni.<br />Az eredmény kb. annyira élvezetes, mint egy elcseszett karaj, csak másik iskola...Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.com