tag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post3926051828249939651..comments2023-03-27T07:00:23.652+01:00Comments on HuNoCu: Serpenyőben sült libamellMárkaséfhttp://www.blogger.com/profile/06617533721984596511noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-67750492606642349262014-11-20T12:32:34.984+00:002014-11-20T12:32:34.984+00:00Nagyon jó, kösz a receptet!
"a novemberi liba...Nagyon jó, kösz a receptet!<br />"a novemberi libaszezonon kívül is jó volna libával találkozni étlapokon"<br />ezzel itthon egy baj van, pecsenyelibát nem kifizetődő termelni. Kacsa még csak-csak kapható év közben is, de libával megvárják a novembert, erre az időre fejlődik ki (lesz sok zsírja) teljesen a jószág.<br />Pedig anno Ínyesmester is megénekelte az "Idei liba tejfölös uborka salátával" c. költeményt.<br />Ja, és a másik fő hiba, hogy a szakácsok zöme nem tudja jól elkészíteni.nagypapihttps://www.blogger.com/profile/13221796168254089338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-64227612953548004122009-06-06T19:00:07.371+01:002009-06-06T19:00:07.371+01:00Végre egy FANATIKUS!!
Ha majd Ti hazatértek újra a...Végre egy FANATIKUS!!<br />Ha majd Ti hazatértek újra a régi fényében fog ragyogni a Magyar Konyha!<br />Gratulálok!Gelencsér Lászlóhttps://www.blogger.com/profile/03134795005858813274noreply@blogger.com