tag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post5554833909925888083..comments2023-03-27T07:00:23.652+01:00Comments on HuNoCu: Szarvasmáj „Pál angyalában”, tormás krumplipüréMárkaséfhttp://www.blogger.com/profile/06617533721984596511noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-85054906984249377212012-01-09T12:26:35.008+00:002012-01-09T12:26:35.008+00:00Ízesíti a krumplit. A krumplipüréhez az a krumpli ...Ízesíti a krumplit. A krumplipüréhez az a krumpli jó, ami nem ázik el, önmagában fő, a főzés után puha, de tömör, masszív alapanyag. Héjában, sütőben, sóágyon készítve a só átjárja, olyan ez így, mint a sós vízben főzés, de sokkal jobban megőrzi ízeit, és a krumplipüréhez hasznos tulajdonságait.Márkaséfhttps://www.blogger.com/profile/06617533721984596511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-25202015457860089712012-01-09T11:37:15.446+00:002012-01-09T11:37:15.446+00:00a sóágy mire jó?a sóágy mire jó?ingahttps://www.blogger.com/profile/18357850061846731587noreply@blogger.com