tag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post6189857083119758614..comments2023-03-27T07:00:23.652+01:00Comments on HuNoCu: Egyéves jusMárkaséfhttp://www.blogger.com/profile/06617533721984596511noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-19144758782656389152010-06-07T11:22:33.891+01:002010-06-07T11:22:33.891+01:00Gratula, nagyon jól írsz! Legalább olyan jól szóra...Gratula, nagyon jól írsz! Legalább olyan jól szórakoztam, mint A. Bourdain legjobb fejezetein!Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-90248101480311356942010-06-01T21:05:37.370+01:002010-06-01T21:05:37.370+01:00A fényét? Érdekes kérdés, de nem hinném. Ezek a má...A fényét? Érdekes kérdés, de nem hinném. Ezek a mártások a montírozástól kapnak fényt, amit hagyományosan hideg vajkockákkal, habverővel elkeverve érünk el. Itt viszont a hízott libamáj látja el ezt a funkciót, amit muszáj botmixerrel eldolgozni benne, és utána szűrni. A máj zsírja fényesít. Emlékeim szerint bézsszínű és szép, fényes a végeredmény.Márkaséfhttps://www.blogger.com/profile/06617533721984596511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-30936902206272851082010-06-01T19:19:33.141+01:002010-06-01T19:19:33.141+01:00Albuféra-mártáshoz:
Nem töri meg a fényét a botmix...Albuféra-mártáshoz:<br />Nem töri meg a fényét a botmixer?<br />Bocsi de csak most fedeztem fel a weblapodat, miután elolvastam a Czifrai kurzus fordulóját.amucihttps://www.blogger.com/profile/16484013105886227442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-32269956187396118512010-05-18T15:28:34.250+01:002010-05-18T15:28:34.250+01:00na végre befejeztem, ez már szórakoztató irodalom....na végre befejeztem, ez már szórakoztató irodalom.. :)<br />szinte ott voltam a konyhában...<br />ezt a poklot megjártad helyettünk és jó hogy megkapjuk szellemesen kivonatolva és újrakötve.<br />főzni kell! köszi hogy tágítod a világképünket!<br />(ezért lekopogtathatsz ;))kiss Gabor Waclawhttps://www.blogger.com/profile/16662824051554051261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-29896717918329343212010-05-18T11:33:44.703+01:002010-05-18T11:33:44.703+01:00Köszi, hogy velünk vagytok!! Sok-sok inspirációt é...Köszi, hogy velünk vagytok!! Sok-sok inspirációt és ötletet merítettem tőletek! Ez a post is segített hogy újra erőt merítsek!Polimerhttps://www.blogger.com/profile/17006909830517666109noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-51048525738540641342010-05-18T08:11:02.976+01:002010-05-18T08:11:02.976+01:00Nagyon tetszik a blog, és várom a második évben is...Nagyon tetszik a blog, és várom a második évben is a nagyon érdekes bejegyzéseket. Gratulálok é sok sikert hozzá, tényleg hasznos : ) á la carte kulinariahttps://www.blogger.com/profile/12137160063217464933noreply@blogger.com