tag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post3155490798749192875..comments2023-03-27T07:00:23.652+01:00Comments on HuNoCu: Francia marhapofa-pörköltMárkaséfhttp://www.blogger.com/profile/06617533721984596511noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-46379522055951297632011-07-21T15:46:06.748+01:002011-07-21T15:46:06.748+01:00értem, köszi :)értem, köszi :)zselehttps://www.blogger.com/profile/00707202395989743664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-1819542892170416422011-05-04T20:03:55.560+01:002011-05-04T20:03:55.560+01:00Minél kíméletesebb hőmérsékleten (így értelemszerű...Minél kíméletesebb hőmérsékleten (így értelemszerűen tovább) főzöd, annál nagyobb a valószínűsége: úgy fő vajpuhára, hogy közben egyben marad, nem esik szét, így egy darabban tálalható. Ha ez összejön 3-4 órás főzéssel, akkor szuper, és a marhapofa is lehet különböző, van, amelyik hamarabb megfő. Ahogy a posztban írtam: ez egy éttermi recept változtatás nélküli leközlése, ott ilyen módon készítettük. Jellemzően este, záráskor, éjfél körül tettük be a sütőbe, és reggel 8-kor ellenőriztük először, puha-e már. Otthonra ugyanezt javaslom, résnyire kitámasztott sütőajtóval.Márkaséfhttps://www.blogger.com/profile/06617533721984596511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-90038980029053402152011-05-04T00:15:22.736+01:002011-05-04T00:15:22.736+01:00próbáltam (igaz, csak a húst, a krumplit nem), és ...próbáltam (igaz, csak a húst, a krumplit nem), és igazán remek volt. a szószból maradt, eltettem nehezebb időkre, zseniális a csoki benne. <br /><br />mit tesz hozzá a hosszú főzési idő? 3-4 óra alatt magasabb hőfokon is el tudna készülni...<br /><br />körtét karamellizáltam hozzá a zöldségek helyett, az is jó volt.zselehttps://www.blogger.com/profile/00707202395989743664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-90931952874918187992010-01-13T21:28:05.845+00:002010-01-13T21:28:05.845+00:00@Neguilla: Köszi szépen! Bár ez éppen nem saját kr...@Neguilla: Köszi szépen! Bár ez éppen nem saját kreáció, hanem reprodukció. De valóban, nagy klasszikus. Ha a marhapofának nem is érdemes minden hétvégén nekifutni, a velős krumplipürével aránylag könnyen lehet komoly babérokat aratni.Márkaséfhttps://www.blogger.com/profile/06617533721984596511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-12728481323176816942010-01-13T19:15:58.080+00:002010-01-13T19:15:58.080+00:00Aztamindenit....tudom, már írtam ugyanezt,le vagyo...Aztamindenit....tudom, már írtam ugyanezt,le vagyok nyűgözve..:-)Neguillahttps://www.blogger.com/profile/06641390468521339059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3836283208936153914.post-86366303811823482462009-12-29T21:17:34.328+00:002009-12-29T21:17:34.328+00:00Egészen különleges. Részemről szintúgy kellemes ün...Egészen különleges. Részemről szintúgy kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok a szerzőnek és valamennyi társolvasónak egyaránt!Tűzőgéphttps://www.blogger.com/profile/17479307723482596876noreply@blogger.com