HuNoCu
2014. február 28., péntek

Új blog projekt: Nyárspolgár BBQ

›
http://nyarspolgar-bbq.blog.hu/
2012. november 23., péntek

Portugál brassói

›
Erről az ételről először a 90-es évek közepén hallottam Levente barátomtól, aki akkoriban Lisszabonban élt. Carne de porco à Alentejana –...
3 megjegyzés:
2012. október 12., péntek

Kakastöke-taraja pörkölt

›
Sok tízezer honfitársunk van arról meggyőződve, hogy egy sor ételt csakis mi, magyarok fogyasztunk a földgolyón. Értelmes, józan gondol...
2 megjegyzés:
2012. május 28., hétfő

Bárány krémes-vörösboros mártással

›
Sokszor emlegettük az alaptételt, miszerint minden hús, ami csontján sül, finomabb lesz, mint a színhús. Önmagában ez vitathatatlan, de va...
2 megjegyzés:
2012. március 28., szerda

Zeppelin

›
A litván népi konyha első számú alkotóeleme a burgonya. Rendkívül tartalmas, és meglehetősen egyedi ételekből épül fel az egyébként szűk rep...
6 megjegyzés:
2012. február 5., vasárnap

Borjúborda babbal

›
A húskészítés, húsevés műfaja a főzés csúcsa. A jól elkészített hús képes csupán az igazán teljes, mély kulináris élményt hozni. A húsrészle...
4 megjegyzés:
2012. január 21., szombat

Hentesélmény

›
Kapható rostélyos Budapesten, amely alkalmas a roston sütésre, többek között az egyre ismertebb gourmet-hentes boltjában, Gál Józsefnél, a V...
5 megjegyzés:
2012. január 2., hétfő

BUÉK 2012 – borjúpofával

›
Karácsonyra borjúpofát kaptam ajándékba Janovecztől, amely el is készült Szilveszterkor, az alábbi recept szerint. Borjúpofa, csicsóka-velou...
2011. december 29., csütörtök

Karácsonyi halak

›
Karácsonykor igenis kell, hogy jusson idő egy kicsit odatenni magunkat a tűzhely mögött! Íme, két haltányér, bisztróstílusban, szeretettel. ...
2011. október 22., szombat

Libamell cassoulet (vagy sólet)

›
Aki komolyan veszi a főzést, annak örökös vívódás tárgya, hogy melyik a helyes út: a tradicionális receptek kutatása, követése, vagy pedig a...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Magamról

Saját fotó
Márkaséf
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.